Kostvejledning

Det er en forudsætning, at der er lavet forudgående sundhedstjek da der tages udgangspunkt i disse målinger.

Der medbringes notater på 2 dages normalt madindtag. Der tages udgangspunkt i det medbragte, hvor der gives gode råd og vejledning til forbedringer. Du og dine medarbejdere vil få redskaberne til selv at kunne sammensætte måltider på den måde, der er mest hensigtsmæssig for lige netop jeres individuelle kropsbygning (se nærmere under forbrændingsanalyse), aktivitetsniveau og ønske om eventuelt vægttab eller energioptimering. Der er redskaber til den videre vej mod sundere livsstil og øget velvære gennem fysisk optimering.

Ved kostvejledning vil du og dine medarbejdere få et indblik i, hvad betydning et stabilt blodsukkerniveau har for energiniveauet. Dårligt blodsukker danner grobund for diabetes, men dårligt blodsukker påvirker også koncentrationsniveauet og med svigtende koncentrationsniveau kan du og dine medarbejdere hurtigt havne i en ond cirkel af dårlige beslutninger, der vil komme til at få indflydelse på det kollegiale samarbejde og hele virksomheden som sådan. Med rette kost og stabilt energiniveau vil samarbejdet glide lettere og dette vil optimere hele virksomheden.

Der vil være gennemgang af den individuelle kostsammensætning på baggrund af kropsanalyse under sundhedstjek. Der gives anvisning til tallerkenopdeling, hyppighed af måltider og hensyntagen til de indre organer. Under kostvejledning stiles der mod at optimere værdier som blodtryk, kolesterol, syre-base værdier, blodsukker og energiniveau.

Der er lukket for kommentarer.