Forbrændingsanalyse

 

Med udgangspunkt i målingerne fra sundhedstjek foretages der en analyse af forbrænding eller stofskifte som det også kaldes. Din krops forbrænding styrer i høj grad din evne til at lagre eller forbrænde fedt. Om du spiser optimalt kan hurtigt afgøres på en kropsanalyse. Selv med de sundeste fødevarer kan du og dine medarbejdere være havnet i en ond cirkel med manglende energi, vægtproblemer og manglende resultat af træning ene og alene fordi måltiderne ikke sammensættes korrekt. Det vil der kunne ændres på med en forbrændingsanalyse, der sammen med en række spørgsmål vil øge forståelsen for, hvad redskaber, der skal til for at optimere stofskiftet. Det er muligt at spise, således at musklerne begynder at arbejde mere optimalt og begynder at forbrænde med øget vægttab til følge.

Det vil danne grundlag for den individuelle kostvejledning. Ikke to personer er ens opbygget og har de samme behov. Selv behovet hos én og samme person kan variere meget fra dag til dag alt afhængigt af energiforbrug, søvnrytme, stresspåvirkning m.m. Dit stofskifte kan reguleres og er ikke blot en konstant størrelse du må leve med. Med øget indsigt og redskaber kan den onde cirkel brydes uanset om du er for tynd, overvægtig eller blot mangler resultatet af din træning.

Du og dine medarbejdere vil få redskaber til optimal fedtreducering, optimal muskeloptimering og redskaber til en sund forbrænding, der tager hensyn til dine indre organer.

Her kan du og dine medarbejdere med CEO- og sygehusgodkendt måleudstyr og få tal på, de individuelle behov. Der vil være mulighed for individuel handlingsplan med kostvejledning til øget forbrænding, et blik på søvnvaner, motion, væske og stress. Her får du muligheder i stedet for begrænsninger og du vil ALDRIG gå sulten fra bordet.

Denne grundige kropsanalyse og de øvrige tests vil give dig og dine medarbejdere en langt større forståelse for egen krop og dermed mulighed for varigt vægttab, øget energiniveau og øget styrke og vitalitet.

Der er lukket for kommentarer.