Firmamotion

Motion og motivation med Anita Christensen

Tidligere tredobbelt verdensmester i kvindeboksning Anita Christensen giver nu dig og dine medarbejdere muligheden for en uforglemmelig oplevelse med motion og motivation i fokus. Fysikken vil blive udfordret, når Anita viser jer vejen til en sundere krop med øget styrke og vitalitet. Pulsen kommer op, alt imens I samtidig mærker, hvor godt det er at få rørt kroppen.

Motionsform

Der er mange måder at motionere på. Det vigtigste er, at du trives med den måde du motionerer på. Om du træner i maskiner, svømmer, løber eller danser dig til en bedre fysik, så er det vigtigt, at du vælger en motionsform, der passer til dig.

Anita giver dig og dine medarbejdere mulighed for at få rørt alle muskelgrupper og samtidig finde motivationen frem til selv at få sig rørt i det daglige. En god fysik styrker det mentale og giver større energiniveau. Der er mange fordele at hente med firmamotion med Anita Christensen.

Der er mulighed for at få Anita Christensen ud på virksomheden og instruere og motivere dig og dine medarbejdere. Alternativt kan du og dine medarbejdere få muligheden for firmamotion hos en af vores samarbejdspartnere.

Der er lukket for kommentarer.